oliwiasmamma.blogg.se

2013-04-15
14:56:45

Sjukling
I fredags kväll åt vi tacos med sås gjord på cream fraisch eller hur de stavas. Och någonting vi åt måste varit dåligt för under natten mot lördagen blev niclas sjuk och hängig med kraftig magont, Jag mådde prima men niclas var hängig hela dagen, så på kvällen tvingade jag honom att duscha och gå och lägga sig vilket han gjorde och han var mycket piggare på söndagen.
Även hela söndagen mådde jag bra ända in till kvällen/natten då jag kände att magen började bubbla men tänkte inte så mycket på de utan gick och la mig. Men efter att oliwia ätit sitt nattmål vid 1,30 somnade vi om men vid 4 var de kört då vart de toan för mig och detaljer lämnar jag inga. och fått upp allt jag stoppat i mig så vi får väl se vart de leder.
HAR VERKLIGEN INTE TID ATT VARA SJUK DEN HÄR VECKAN.
 
Och idag fick Oliwia sina tre månaders vaccination och jisses vad ledsen hon blev efter hon gett dom, då var de mat och sen sov hon i 3 timmar.
Och hon har namnsdag idag min prinsessa <3

2013-04-13
20:51:26

Trådgårdstomten
Idag hade jag bestämt att vi skulle röja på tomten och jäklar de gjorde vi verkligen, Vi slet och röjde ihop tre släpkärror med grenar och barr och kvistar. Så nu kan man faktiskt se gräsmattan överallt förutom där de fortfarande är snö.
Sen när vi kom in var de bara att ta tag i städningen. De blev att vattna blommor, damma av, dammsuga och våttorka.
Niclas sover redan för han är inte helt kry men jag hoppas få mig en dusch innan kvällen är slut.

2013-04-11
08:59:35

Gymnast
Hon var jätteglad och pigg så ja la henne i babygymmet och efter en stund vart de tyst och jag tittade ner då sov hon. Min söta lilla gymnast.
Dom här dagarna (mån-ons) har gått så otroligt fort herregud vart tar tiden vägen? men vi har gått promenader och varit inne i stan och fixat mycket och vi har värderat bilarna vi äger och de var verkligen en rak käftsmäll för vi fick riktiga skambud men men vi får försöka göra vad vi kan och min bil MÅSTE lagas. Idag torsdag ska vi in igen och jag ska hämta ut en otroligt fin sak, vi ska även ta promenad och titta på tre lägenheter inne i stan (Brandkärr) även om vi inte vill bo där så måste vi ändå kolla. Sen ska vi starta konto till Oliwia, för jag tror att vi kommer att få pengar till henne i doppresent.

2013-04-08
18:52:40

Uppdatera lite då
Nu var de ett tag sedan jag skrev något så de är väl dags att uppdatera lite. Sen påsk helgen har våra dagar flytit på med promenader och ärenden inne i stan.
Jag slapp bli lurad på första April och jag lurade ingen heller - trist men ganska skönt ändå.
Jag och Niclas var och badade med Oliwia i tisdags och de gick jättebra - hon stor log och pappa var nöjd och se hennes utveckling.
På fredagen var de babysim igen och de gick jättebra - hon stod ut hela halvtimmen och hon gillar verkligen att ligga på mattan i vattnet på magen och få vatten över ryggen. Nästa fredag (12/4) ska vi dyka med dom och de ska bli så spännande.
Niclas jobbade på lördagen men de gjorde inte så mycket för jag hade biltvättardag av min och min mammas bil, dom fick schamponering och borste samt dammsugning - men tyvärr var de en kortvarig snygghet eftersom de dammar så jävla dant och vattenpölar på vägarna.
Åh så äntligen söndag och niclas var ledig, vi tog lite välförtjänt morgonmys med oliwia i sängen, vilket var jättemysigt till en början men sen blev de rätt äckligt när hon kräktes upp all frukost i sängen. Så de var bara att tvätta sängkläderna men de skulle ju göras ändå men kanske inte just nu. Vid 10,30 kom min mamma över och vi började klippa och färga mitt hår och eftersom ekonomin inte är den bästa så får de bli så denna månad men mamma är rätt duktig så de blev jättebra.
Senare på kvällen vankades middag hos föräldrargruppsparet Danijela och Conny och deras dotter Julia, som vi har fått jättebra kontakt med och de känns så otroligt bra att man har någon att bolla och utbyta tankar och ideér om nyblivna föräldrarskapet. Vi blev bjudna på plankstek på entreco och potatis samt en jättegod efterrätt på chokladmos med vaniljkräm. Efter god mat så blev de många timmars snack om semestrar och livet vilket var jättemysigt. Väl hemma så var de att mata oliwia för kvällen och ta på henne pjamas och sen somnar hon och sov ända till 7, JIPPI helt underbart tjejen - men när hon sover sådär bra så får ja ju ändå gå upp och pumpa för att inte spränga mina bröst - ca 260 ml på 5 min.
Nä nu vankas kvällsmat och stoppa ner brödet i frysen som jag bakat idag.
 

2013-04-08
18:33:59

Leopard Bebis
 
 
Jag bara älskar min leopard bebis, tänk att hon somnar direkt när jag tar på henne utomhuskläderna :) <3
 

2013-04-08
18:16:59

Trädgårdsmästaren Madde
Åh vad jag längtar tills mina odlingar sätter fart.
Tomater och Smultron
Lök.
Solrosor.
Penser och sommarrasse och gurka.